SE VIDEON NÄR TJEJEN SNOR JUSTINS KEPS!


Det här är när tjejen snor hans keps,stackars han , hans blick är jätte gullig för det syns att han blev lite arg och det är inte ofta man ser glada justin bieber arg,stackar'n ;o <3

justin blir besviken på sina fans.



Tonårsidolen Justin Bieber vädjar till sina fans att de ska ta det lite lugnare. Detta sedan över 500 ivriga beundrare välkomnade den kanadensiska popstjärnan till Nya Zeeland i tisdags med att ställa till med ett smärre kaos

Annons:

Justin Biebers mamma knuffades omkull, och den 16-årige sångaren skriver på Twitter att han är besviken på fansens beteende.

"Kom igen. Jag vill kunna skriva autografer, ställa upp på bilder och träffa mina fans, men om alla knuffas kommer mina säkerhetsvakter inte att tillåta det", skriver han.

Annons:

Så sent som i måndags tvingades australisk polis att ställa in Justin Biebers framträdande i Sydney på grund av att tumult uppstod bland omkring 5 000 väntande fans. Enligt Reuters skadades åtta personer, och ytterligare några uppges ha svimmat.



EENIE MEENIE HAR KOMMIT UT! :D


Videon med Sean Kingston & justin bieber - eenie meenie har äntligen kommit ut :)

bieber fever



seriöst,hur orkar han igentligen med alla skrikande tjejer?
haha gud va dom skrek,men jag skulle vart helt galen om jag träffa han , haha!
iaf visst är han söt i videon speciellt när han går där i början bland alla skrikande tjejer så ser man den där lilla korta justin , haha (L)
haha och i den där interwieven har pogram ledaren en justin bieber tröja,alltså inte bara unga som har bieber fever? ;)

skicka in videosar där ni säger typ " please justin come to swedden" eller visar något ni har med honom så gör vi en liten bieber fan video ? :)
skicka till [email protected]

Nya nummret av frida har kommit ut :)

Nya nummret av frida

"Drömmer du om att få äta en romantisk middag med justin bieber? Nu kan drömmen bli verklighet. Justin har sagt att han gärna dejtar sina fans!"

snygga justin bieber är singel och trisv bra som det,men nu kan du som ett fan av den kanadensiska sångaren hoppas på att få en dejt med honom.Han har nämligen sagt att han inte ser några problem att dejta ett fan.
-Jag reser väldigt mycket just nu så jag skulle inte ha tid att ge en tjej så mycket uppmärksamhet som hon förtjänar. Men ja,jag skulle kunna tänka mig dejta ett fan. Man kan inte hjälpa vem man blir kär eller förälskad i. Det kanske låter klyschigt men det är sant,skriver justin på sin twitter.
Spanar på kändisar
Men om man vill lägga vantarna på justin är det dags att lägga på ett kol. Nicole Scherzinger från pussycat dolls avsläjade nyligen att justin bieber är förälskad i henne. De tr'ffades när de spelade in en musikvideo tillsammans med en massa andra kändisar. Justin ska då ha gått fram och sagt vad han tycker om henne
- Jag stod och pratade med Lionel Richie och Toni Braxton när vi skulle spela in musikvideon för haiti-kampanjen. Helt plötsligt kom justin bieber in genom dörren och ställde sig framför mig med armarna i sidorna. Han tittade på mig och sa : "jag kan inte ta det här,du är alldeles för snygg och vacker. Jag måste gå härifrån." sedan lämnade han rummet. Han fick mig att ordna,säger sångerskan till mtv.
justin har inga problem med att erkänna att han attraheras av henne, trots att hon är mer än dubbelt så gammal än honom.
-Det var svårt att slita ögonen ifrån henne,hon är fantastiskt vacker,säger justin till mtv.

tuvär blir det inga bilder,för om jag tar med min system kamera så blir det inte bra. men om kanske någon annan vill skicka en bild skicka de till [email protected] :)

(Och kopiera inte det här,har suttit ganska länge och srkivet av) :)

Nästa gång är justin med i frida och där ska vi få höra om " allt om justin biebers kyssfest,med 10 år äldre katy perry"
och vi har ju redan berättat vad som hända,right ? :)

Lite avunsjuka?

Nick Jonas kupade till J-14 att han och hans bröder har ett smeknamn för Justin Bieber. Enligt Jonas Brothers, det finns bara plats för en JB. Nick säger: "Bustin Jieber, det är vad vi kallar honom!". Kortnamn för att de är avundsjuka? "Justin är en bra person.


hahha x)

Haha kommer ni ihåg den här bilden då Justin hade stånd?






Jag hittade videon på honom och det var den dagen/kvällen han hade detta så kallade "stånd".
Haha, om ni kollar på videon så ser ni ju att det sticker ut ngt ur tröjan på honom haha? Är det stånd? Vem vet, det kan ju vara ngt annat haha? ;) Btw, vad söt han är när han glömmer av texten. Men dom tränar ju som sagt =P

BRA IDE? :)



Tycker att denna var lite gullig faktiskt med fina bilder & passande låt ! =)
jag vet inte vad ni tycker men kanske ska vi göra en liten fan video o lägga ihop o lägga ut sen på youtube ..

det kan ju vara när ni säger tillexempel " please justin come to sweden" eller något annat,kankske sjunger hans låt eller kanske visar vad man har för justin bieber saker ? allting som handlar om han bara,vad tycker ni ?

spela in en video där ni gör något sånt och sen mejla till [email protected] :)
vi vet att justindrewbieber oxå ska göra men det kanske blir bra med 2 st eller vad säger ni ?
jag tror faktiskt det blir jätte bra med 2 st,så att dom ser att det verkligen finns bieber fever här :)

Justin i duett med Robert Pattinson

Spännande nyheter för alla Justin Bieber och Robert Pattinson fans! The One Time sångerskan har bett Twilight skådespelaren Robert Pattinson i duett med honom på en ny låt för Eclipse soundtrack.

Som ni alla vet Rob är musikaliskt begåvad också och hoppade på chansen att duett med tonåring sång känsla, Justin.

Paret kommer att samarbeta på låten, När Bitten, skriven till soundtracket av Justin mentor, Usher och det råder ingen tvekan fans kommer att munkavle att höra melodin.

längtar verkligen tills den kommer ut & har oxå hört att justin ska göra en låt med souja boy ( stavning )
kommer bli jätte roligt att få höra låtarna :)
Oså alla vet så kommer Eenie Meenie ut nästa vecka förmodligen på torsdag .. De skrev iallafall sean kingston på sin twitter :)

Sverige besöket!

JUSTIN BIEBER UPPDATER

Hej!

Det har spekulerats mycket om Justin Biebers Sverigebesök som var planerat till början av maj. Besöket är nu framflyttat pga att Justin var tvungen att åka till Los Angeles för andra åtaganden.

Vi väntar nu på information om när vi kan spika ett

 

nytt Sverige-besök för Justin, men som det ser ut nu lutar det åt att han kommer i slutet av maj/början av juni. Vi hoppas på att ge er ett konfirmerat datum inom kort!

Ni är många som undrar vad han ska göra när han kommer hit, detta är ännu inte bestämt, men vi tittar på möjligheten att göra en skivsignering i Stockholms-området och intervjuer.

/Universal Music Sweden

 

 



FÖRLÅT! :(

Ville bara skriva förlåt för att vi inte bloggat lika mycket oså som vi gjorde i början . Men vi har så otroligt mycket och göra på dagarna men jag ska föröska blogga innan jag går ut & på kvällen oså , det ska bli ändring jag lovar.
ni ska få nyheter , videosar  & bilder m.m (:
Angående anonyma kommentarer,så kan vi ju tuvär inte svara om ni inte skriver msn eller blogg :)
jag uppskattar verkligen att ni tittar bloggen även fast vi inte bloggat så mycket , tack ska ni ha , ni är underbara läsare ! :)
Hoppas ni förstår att det har varit mycket för oss men att vi ska blogga mer igen :)



COVERS!




Haha förlåt om det kommer så många videosar !
men detta är dagens bästa cover av justins låtar =)

Lite bra videosar =)




Asså,jag vet inte om det är sant låter ju faktiskt som om den är omgjort han har ju faktiskti nte kommit riktigt i målbrottet ,visst han har mörk röst, men så här har jag aldrig hört han ? ;o

5000 åker till sjukhus!

Fans till sjukhus vid Justin Biebers konsert

5 000 skrikande tonårsfans skapade kaos - åtta till sjukhus och ännu fler skadade.

16-årige Justin Bieber har slagit igenom på riktigt och ger nu konserter runt om i världen.

Men han hade inte förberett sig på hur många som egentligen ville komma på hans uppträdande i Sydney i måndags.

5 000 galna fans hade samlats och kalabaliken blev snart påtaglig. Säkerhetsvakterna misslyckades med att hålla den enorma massan under kontroll - och åtta av fansen fick föras till sjukhus. Av dem hade en flicka skadat sitt knä, men de flesta hyperventilerade.

Ytterligare tio flickor svimmade och fick dras ut ur massan, enligt Huffington Post.

Konserten var nära på att ställas in - men genomfördes i sista stund på en annan plats



http://www.tv4play.se/nyheter/nyhetskanalen?videoId=1.1614372
här är en video , gå in där . shiit asså dom svimmar o får åka in till sjukhus ;s

roliga bilder på justin

Hejsan, snart ska jag sova så det blir ingen mer uppdatering från mej för idag. Matilda är ju kanske vaken längre än mej så ni kanske får något litet inlägg från henne? Men nu ska ni iaf få roliga bilder på Justin Bieber från när han var i Australien :D



Haha Justin tappar brallorna :r



Hahhhahhaa! Hittar du något där inne? x)



sötnos



Haha här tappar han brallorna igen xD



Justin leker med sanden ;)



Rooooompaaaaaaaaah



hihi va gulligt ^^



I'm coming for you!
text från hans låt one less lonely girl juh ;)



tar lite sats...



and BOOOOOM!


resten får ni imorn, natti natti :)

//Fanni<3







justin i målbrottet


haha va gulligt,hör ni att han inte kan ta alla toner så gullig röst han har fått, äntligen är justin i målbrottet (L)

videoklipp

Här har ni två nya videoklipp på Justin =)

På den första så uppträder han i Australien, egentligen skulle det vara inställt men det blev ett uppträdande ändå :) Men det dåliga är att han fick vara "skyddad". Alltså typ inburad och alla hans fans får stå utanför och kolla på en stor skärm för att se hans underbara uppträdande. Ser ni alla fans där ute? ;)





Och här är han och sjunger på Ellens show, riktigt bra och super söt var han, som vanligt dårå ;)




Och lägg märke till hur mörk hans röst har blivit :o Speciellt på den sista videon! Han klarar inte längre dom höga noterna men fortfarande lika bra! Jag gillar att hans röst har blivit mörkare på något sätt. Och alla säger att när han har kommit in målbrottet så är hans karriär över men det tror absolut inte jag, ni hör ju själv hur nära det är att han verkligen har kommit in i riktiga målbrottet. Själv tror jag att det bara kommer att gå bättre för honom ;) Och nu alla "haters", nu hör ni att han är nära målbrottet, det har ni ju längtat efter så lyssna och njöt ;)

//Fanni<3

justin har en familjetatuering ("bevis")

Här är en närmare bild på Justins tatuering. På den här bilden ser man faktiskt klart och tydligt att det är en tatuering. Men det kan ju vara en fejktatuering, vem vet thihihihi ;) Men man kan ju undra när han tog den, jag menar han är ju bara 16 år :s Men jag måste erkänna att han är snygg i sin lilla tatuering (a)



Och på den här bilden kan ni se att alla Justins familjemedlemar har också en sådan tatuering:



Fick alla denna informationen från annan bra Justin Bieber blogg, eftersom jag har vart väldigt efter dom senaste dagarna x) All cred går till www.jbmusic.blogg.se besök den med om du vill =)

//Fanni<3


har justin bieber en tatuering?!







Nydligen i ett samtal med Justins kusin Jared Marion visade en familje-tattuering och sa att alla män i Bieber familjen har en sån tattuering. Men han sade även också att Justin Bieber har denna tatuering någonstans på magen. Tatueringen står för ”You have the freedom to be who you are, be yourself, here and now, and nothing can get in your way.” Och det är taget från ”Johnathon Livingstone Seagull” skriven av Richard Bach.



En bild på hans kusins tatuering och på Justins tatuering. Väldigt lika enligt mej iallafall... Alltså detta är ju inte 100 % sant men jag tror att det är en tatuering. Det kan ju även vara ett födelsemärke men isåfall ett mycket konstigt. Man ser ju att tatueringen är en bild av något. Man ser iallafall klart och tydligt att han har något över byxkanten, eller hur? Eller tror ni på detta? Vad tycker ni att det ser ut som?

Men jag tror iaf att det är en tatuering ;)

//Fanni<3



justin bieber gillar att vara i japan

Justin Bieber var frågade om hans kärleksliv på japansk TV.

Baby sångerskan dök upp på japanska morgon TV-show Sukkiri där han tillfrågades om han har en flickvän och om han gillade hans resa till Fjärran Östern.

Den 16-åriga sa: "Jag är singel just nu. Jag reser mycket så det skulle vara svårt.

"Kanske i framtiden. Vad som än händer, händer. "

Stjärnan, som var i delstaten Of The Rising Sun för första gången att främja My World 2,0, sade han njöt sin vistelse i landet.

Han sade: "Det känns bra, jag är verkligen upphetsad. Jag har fått denna möjlighet och saker har bara gått bra.

"Jag har fått resa över hela världen och sett en massa coola saker så det har varit en fantastisk upplevelse.

"Japan är nog ett av mina favoritställen jag någonsin varit på.

"När jag tänkte på Japan, tänkte jag på sushi och ninjor och nu har jag bara tycker det är ett riktigt trevligt ställe och folk är ganska trevlig. Jag kommer tillbaka så snart. "

Efter Japan, Bieber Fever flyttar till Australien, där stjärnan är inställd för att utföra i Sydney.


justin bieber skulle vart med i idol

Förlåt för den dåliga uppdateringen, ska bättra på oss :) Tänkte skriva detta inlägger igår men orkade inte, klockan blev mycket och sådär hehe ;)

Justin Bieber berättade till MTV News att han hade kunnat ställa upp Idol om inte hans sångkarriär hade gått så bra som den gjort. När MTV News ställde frågan svarade han: "Självklart! Jag och min mamma brukade titta på American Idol när jag var liten och vi sa:"Du vet, jag skulle kunna vara med". Men nu är han glad för att det blev som det blev. "När jag fyllde 16 kanske jag skulle ha gått på audition men det här gick mycket snabbare".



En bild på Justin och hans söta lilla mamma ^^
Btw, älskar bilden på Justin ;)

//Fanni<3


ligger etta just nu!(:

Justin Bieber tar över nätet

16-åriga sångaren Justin Bieber är älskad av alla småtjejer världen över.

När Lady GaGas musikvideo till låten Telephone släpptes så blev många imponerade av antalet visningar videon fick på Youtube på kort tid.

Men nu har den 16 år gamla R&B-sångaren Justin Bieber kraftigt slagit hennes tittarsiffror.

På lika lång tid, fyra veckor, så har Biebers video till hans låt Baby visats över 76 miljoner gånger på Youtube, skriver Expressen.

Justin Biebers sju videor som finns att se på hans officiella youtubekanal har sammanlagt visats 167 miljoner gånger.

Efter att ha spridit videoklipp på sociala nätverk och fått stor uppmärksamhet för sin talang slogs Usher och Justin Timberlake om att få signa Bieber. I slutändan stod Usher som vinnare.

 


Här är videon med justin bieber som alla vet om ;)

// Matilda

 


Eenie Meenie kommer ut på fredag!

Ville bara säga att musikvideon till "eenie meenie" kommer ut på fredag :)


TÄVLAR!

Jag är med och tävlar i http://sabismode.se/ blogg , man kan vinna posters,justin biebers album och t-shirtar och sådant,hoppas verkligen att jag vinner :)


har äntligen hittat den!

Här är tröjan som justin har på sig :)
http://www.snowboarding.com/equipment/buyers-guide/Men%27s+Clothing/Men%27s+Jackets/Men%27s+Pullover+Hoodies/KR3W/KR3W+Original+Pullover+Hooded+Sweatshirt+-+Men%27s
tog ganska lång tid och hitta men äntligen hittade jag (a)

Justin i glitter!! ;)

Justin är med i tidningen "glitter"
här kommer bilder :)

Klistermärken ;)

// Matilda

wow!

Idag har det vart dålig uppdatering och så förblir det nog.. Men ni ska få ett videklipp, hittade det för ganska länge sen men den är riktigt cool =)



Ni kan ju inget annat än att hålla med eller hur? Oh my god.. Det ser precis ut som han :o Det är den bästa bilden på Justin Bieber som någon någonsin har ritat, seriöst. Om jag kunde måla sådär, ja då hade jag nog bara målat bilder på Justin Bieber haha ;)

justin åt på mcdonalds istellet för att gå på spelning?:P

Här finns videosar och bilder på justin : http://oceanup.com/taxonomy/term/100


Teen pop känsla Justin Bieber redan anklagas för att agera som en diva - att hålla schoolkids vänta över en timme så han kunde gå till McDonalds.

Upphetsad unga fans liksom tjänstemän skolan, poliser och pressen var ivrigt väntar på 16-åriga stjärnan i Long Beach Middle School, på Long Island, New York.

Men tonåringarna höll alla väntat i mer än en timme - för att han avledas hans bilkortege till McDonald's för en Egg McMuffin, enligt New York Post.

Bieber hade varit skyldig vid 8:30 i fredags, men visade inte upp förrän efter 10.

Men hans publicist, Melissa Victor förnekade till Posten att han var försenad.


SVAR TILL FRÅGESTUND!

Här kommer ett videoklipp med våra svar tll er,förlåt om ljjudet inte är så bra och om vi sitter och skrattar lite men vi har aldrig gjort detta förr :)

och ljuder kommer före bilden,om ni fattar? det syns inte vad vi pratar för det går före xd,ni får se :)

frågestunden är över!

Hejsan, har inte skrivit så mycket för jag har inte orkat. Sorry!

Men ville bara säga det att frågestunden är över nu, eller ni hinner kommentera fram tills imorn. Så se till att göra det :) Ville också säga det att jag och Matilda kommer svara på alla era frågor i ett videoinlägg. Och det blir också imorn. Jag och Matilda ska försöka blogga oftare nu men det är bara det att vi inte har tid hela tiden. Vi är ganska upptagna just nu. Bara för att det har vart så dålig uppdatering så får ni några söta bilder på Justin Bieber:



så snygg hihi..





I like this pic ;)



Tänk att nu får faktiskt Justin åka bil... helt själv. Haha det kan man inte tänka sej =P



Nice pose.. and hair ;)





Galet söööööööt ^^



Gaah, hans smile :'D



orkar inte lägga upp mer bilder, hejdå!

//Fanni<3






:/

förlåt att vi inte lagt ut något men förtillfället funkar inte min dator men om ett tag funkar den om någon dag eller så :)
tack för att ni tittar på bloggen =)
så länge får fanni blogga :)

/Matilda

FRÅGESTUND!

Hade tänk att ha frågestund så ställ frågor ! :)
frågestunden är slut måndag kl 4/5 =)
tycker ni ska fråga ganska mycket,ni vill väll veta mycket om justin bieber då tycker jag att du ska ställa en fråga :P
vi gör antinge ett videoinlägg och svarar på frågorna annars så skriver vi,men det måste vara över typ 17 frågor,vill helst ha mer än det =)

Vad hände igentligen när han bjöd ut rihanna?

jag vet att du bjöd ut rihanna justin vad sa ni säger program ledaren för chelsea latley show?

Justin:jag har hört att du är singel
Rihanna: yeah?
Justin:imorgon klockan 7
RIhanna:nej du är för ung

Haha jag fattar verkligen inte hur justin kan säga till alla kändisar att han tycker att dom är snygga eller vill gå på dejt med dom eller något sånt? hur vågar han,haha !

fanns ingen video på just det videoklippet så det får bli ett ljud istellet,om det är ok? =)
haha justin är rolig riktigt cool o rolig kille (L)

// MATILDA

justin bieber bryr sej inte om vem han blir kär i

Sångaren Justin Bieber sa att han inte bryr sig om vem han förälskar sig i eftersom han inte kan "begränsa" sig själv.

Den 16-åriga popstjärnan har tidigare berättat att ha en crush på sångerskan Beyonce och har nu sagt att han inte bryr sig vem tjejen är, om hon är en kändis eller ett fan.

Han sade till MTV News: "Den som jag blir förälskad i kan vara vem som helst. Jag inte "begränsa" mig."

Trots att han är upptagen för tillfället, tillade Bieber: "Det bara skulle bero. Jag tror det just nu, jag är verkligen upptagen, men allt kan hända. Jag menar, jag skulle jag inte ha något emot det."

Han kupade detaljer om hans dröm tjejer: "Om jag kan välja vilken tjej ... Jag skulle ta Kim Kardashian. Och Beyoncé."

Naw vad söt han är :)

//Fanni<3



En bild på våran sötnos ;)


Pics!

Här får ni några pics som ni kanske redan har jag vet inte? men här får ni dom iaf ;)


Posarn ;)














haha ojdå , här har ni många,många,många bilder
dom är otroligt söta alla så dom tycker jag ni ska ta och njuta av:)

justin bieber nyheter!


Buffalo, anlände NY - Teen pop Sensation Justin Bieber i Buffalo från Atlanta runt 10:30 onsdag kväll.

Han hälsades av några fans i Buffalo Niagara International Airport. Han skrev autografer och tog bilder.

På frågan om det var hans första tid i Buffalo, svarade Bieber var det inte.

Han utförde för Edward staden Middle School klockan 10 torsdag. Skolan vann Kiss 98,5 's School Spirit 2010 tävling, samla in pengar för kvinnors och barns sjukhus.

titta på videon här under :)



Eftersom att vi inte hinner skriva här så mycket eftersom att vi är ute hela dagarna lägger jag ut på kvällarna.
så här har ni en jätte söt video också ;)

justin bieber kämpar med sin röst-målbrottet?

Tonåringsstjärnan Justin Bieber har visat att han redan kämpar för att sjunga några av sina hits eftersom hans röst "spricker, enligt rapporter.

Den kanadensiska sångaren, 16, erkänt att han kämpar med de förändringar av växande till man, och till och med finner sin sång Baby svår att sjunga.

Bieber tillade att hans berömda röst förändras hela tiden.

Han sade: "Den spricker, som allas tonårspojkar gör. Även vissa av noterna jag träffar på Baby kan jag inte slå längre.

"Vi måste sänka nyckeln när jag sjunger den live."

Men han sade att han försöker att inte få panik, och insisterade: "Jag håller på att hantera det. Jag har den bästa rösten coachen i hela landet, fröken Jan Smith."

Bieber - som "behandlat mig till en Range Rover" för hans 16 års födelsedag - har ett annat stort problem när han sjunger live: skrikande flickor.

Han sade: "Häromdagen var jag och  spelade inför 75.000 människor. Mina vänner var där, och jag frågade dem: "Var jag bra?"

"De sade," Vi har ingen aning - allt vi hörde var skrik. "

//Fanni<3




min tröja (a)

Äntligen har jag fått min tröja! (a)
har pecis vart o köpt frida tidningen som justin är med i ,så nu ska jag skicak brev till han ;)
skriver mer i kväll ;)

inte så jätte bra bild men,men!;)

HaHa!


hahha så söt är han,sorry för alla video inlägg , men jag tycker vekrligen att den här är jätte bra :)

flörting


justin flörtar lite ;)
hahha så gullig,inte sant? ;d

justins fan adress

Justin Bieber c/o
Island Def Jam Group
worldwide
Plaza, 825 8th ave
28th fl. New York
NY 10019

Detta kan va justins fan adress,är inte säker men jag tror på det!

förlåt :(



Dom här två twittrade justin bieber!
förlåt att det inte blivet någon fakta eller ens något skrivande idag.
men jag och fanni har hafft fullt upp..
vi har haft skola,när vi kom hem gick vi ut och va ute hela dagen och nu ikväll har vi vart på trampolin,förlåt:(
men jag lovar att det kommer fakta imorn,och tack snälla till er som läser bloggen,(L)
Imorgon kommer tidningen som justin bieber är med i :)

upptagen

Hejsan alla söta Justin Bieber fans! :) Har tyvärr inte hunnit skriva någonting idag för jag har vart med Matilda och åkt inlines och nu var vi ute och tog en massa sommarkort. Snart ska vi till trampolinen och kommer inte hem förräns ganska sent. Därför kommer det vara dålig uppdatering idag. Men såklart får ni bilder på Justin;









Både gamla och nya bilder men fortfarande lika söt ;)




justin bieber uppträda bakom glas?!

Tonåringen Justin Bieber är inställd på att spela bakom glas på en australisk konsert - för sin egen säkerhet.

Enligt uppgifter i Oz, sångaren planerade offentliga visningar i Sydney men har avbrutits efter att fans gick vilda.

Fans rapporteras ha reagerat okontrollerat till nyheterna Bieber berodde på uppträda på ett köpcentrum i Sydneys västra den 25 april, tvinga en ändring i planerna.

Så den 16-åriga kanadensiska artisten kommer nu att skyddas från sina tonårings-beundare med ett utseende bakom ett glasfönster i Kanal 7: s Sydney centrum ateljé på Martin Place.

Enligt Sydney Daily Telegraph kommer Bieber nu att utföra hans hit singel Baby på TV-stationens Sunrise program på Måndagen, April 26 från 7am lokal tid. (inte i sverige tror jag)

Men nyheten verkar ha irriterat Bieber själv som snart tog till sin Twitter-sida.

Han skrev:


bilder =)






här har ni några snygga bilder på justin,har mycket,mycket mer bilder så kommentera om ni vill att jag ska lägga in mer :)

vilken blir hans nästa video? :)

justin Bieber har redan släppt flera minnesvärda filmer från hans My World 2,0 album. Han har gått bowling med Drake och Ludacris i hans "Baby" musikvideo. Förälskat sig i Bahamas för "Never Let You Go". Och har han kastat en enda fest mördare pool med Sean Kingston för hans "Eenie Meenie" video. Så vad gör Bieber har planerat för hans nästa stora singel? Han arbetar fortfarande ut detaljerna.

"Jag tror att det kommer bli" Somebody to Love "," Bieber berättade MTV News på söndagen i en exklusiv sitta ned bara 12 timmar efter att han dök upp på "Saturday Night Live", notera att han är inte den viktigaste person som hanterar video beslut. "Jag vet inte. Jag menar, märket kommer att fatta beslut och [chefen] Scooter [Braun], men jag vet inte riktigt, förklarade han. "Det kan vara" U Smile "[eller" Somebody to Love "] eller något."

Det är dock Bieber dra för "Somebody to Love". Melodin - inte att förväxla med Leighton Meester, Queen eller Jefferson Airplane låtar med samma namn - är en dans spår där han bekänner sin kärlek till en flicka och berättar henne att han skulle göra något för henne. "Det är i grunden om någon att älska, säger han skrattade. "Det är coolt. Det är ung. Det är trevligt. Jag tycker det är som en samhällsomfattande post."

Bieber sade att ett koncept för låten video inte har fästs ned ännu - har inte heller en motspelare. Och med flera söta flickor redan huvudrollen i hans videor, när Megan Fox har föreslagits, sade han, "Det skulle vara bra. Det skulle vara häftigt, men jag vet inte om det skulle vara möjligt. ... Jag inte vet än. "

MTV News kommer att rulla ut höjdpunkter från våra exklusiva sitta ned med Justin Bieber hela veckan!

Tror du att Justin borde release "U Smile" eller "Somebody to Love" nästa?
Berätta i kommentarerna!

http://www.mtv.com/news/articles/1635908/20100412/bieber_justin.jhtml


lite ointressant att veta

Hej ville bara säga att den 15 april kommer en "frida" tidning ut som justin bieber är med i :)
det står lite om hur en tjej ska vara för han , vad han gillar hos en tjej,massa bilder på han & sådan :)
ville bara infomera om det,för er som gillar justin & vill veta vad han är med i för tindingar,själv ska jag gå o titta om den har kommit till affären,har den inte det så köper jag den , den 15 april :)

DAGENS BILD? :)

här får ni en dagens bild eftersom att det inte blev några roliga inlägg idag ;)

så himla söööt!<3

justins rum ;)

hejsan tänkte bara lägga in lite bilder på justin biebers rum för er som inte sett det,kanske lite roligt och se? :D


ett litet fan av sig själv kanske?
haha nej det tror jag faktiskt inte,om jag skulle vara känd skulle jg nog oxå ha posters på mig själv ;)
sötnos han är & imorgon lovar jag att det kommer fakta om han ;)

PAPPA BESTÄLLT TRÖJAN! (L)

Hejj allihopa,förlåt för att vi inte skrivit idag :/
men jag & fanni har haft fullt upp hela dagen, jag hoppas med en bild ? (a)
iaf för bara några minuter sen så beställde pappa en t-shirt till mig med justin bieber med på bilden (L)
verkligen älskar den,jag kommer aldrig slänga den :o <3

Förlåt för det tråkiga inlägget men jag lovar det kommer roligare ;)

SKA HAN GÅ PÅ DEJT MED MODELLEN ? ;O

Justin Bieber skulle älska att gå på dejt med Kim Kardashian, sade tonåring stjärna på Chelsea senare visa.

Även om Kim Kardashian har föreslagit sin yngre halvsyster, 14-åriga modellen Kendall Jenner som en flickvän för Justin Bieber, tog han Kim Kardashian namn på Chelsea senare visar när frågade vem han skulle vilja gå på dejt med.

Men inte få alla seriösa, allt detta sades i kul. Första Beiber frågade Chelsea ut och sedan tog Kim namn. Bry dig inte om Reggie Bush! Den unga sångerskan hanteras intervjun med Chelsea Handler mycket bra för sin ålder och var helt avslappnad och kvick.

Under tiden här är vad Kim Kardashian sade om Justin Bieber som en pojkvän för hennes yngre syster som rapporteras av CelebrityCafe, "jag är allt för det," lägga till "Jag tror han bara är den sötaste sak. Han verkar som en riktigt driven och fokuserad grabb, precis som Kendall, och de skulle göra ett bedårande par.

Men hon funderade på höjden fråga för ett ögonblick och sade: "Även om inte han typ av kort? Kendall lyckades torn över honom eftersom hon är längre än oss alla!"

Beiber tidigare hade uttryckt sitt intresse för Beyonce och Nicole Scherzinger som hans kändis krossar. Den 16-årige sångaren fortsätter att vara mycket populär bland tonåringar och hans hitlåtar "Baby" och "One Time" är sökt mycket för på Internet.



dagens bild

Har tyvärr inte hittat några fler nyheter om Justin, har inte haft tid heller. Men ni kan få dagens bild;



hetnos ;)


justin bieber news

Justin Bieber uppenbarats för M Magasin vad han tycker om teen sensation:

Selena Gomez is a 'cutie' Selena Gomez är en "sötnos"

Taylor Swift is like a 'big sis' Taylor Swift är som en "big sis"


but when asked about Miley Cyrus, he only said 'The Climb' men när frågade om Miley Cyrus, sade han bara "Climb"

så himla gullig,det var när han pratade med beyonce,haha! <3
i slutet " yes,yes,yes" och upp o ner med armarna så sööt ;d

och den här,är den inte bara för gullig när justin bieber sjunger?
visst,den är bra när alla andra sjunger oxå,men justin bieber har verkligen en speciell röst så man nästan börjar gråta ? :o
låten är otroligt bra,för haiti! <3

Vem bär den bäst?=)



vem tycker ni bär den bäst? =)
själv tycker jag justin,inte för att jag är ett stort fan till justin utan för att jag tycker han är snyggast i den! :)

katy perry kisses justin bieber


På Kids Choice Awards, fick Katy Perry slimed, men det var inte allt hon fick.
Hon fick gå backstage nära med tonårinsartisten Justin Bieber som fick en kyss på kinden utav Katy. Hon tweetade bilden och sade "I told you I would tap that. Yummy."
Men Katy Perry hade redan innan planerat att hon skulle kyssa Justin Bieber. Såhär skrev hon tidigare på sin twitter: "Also heard Justin Biebers gonna b here 2night, can't wait to tap that."

Dålig översättning, översatte på google så det blev lite kasst men är för trött för att fixa allt.



Det ser ut som Justin verkligen njuter av det haha, inte sant? ;)

//Fanni<3



tack

Oh Hey, i didn't see you there, i love you ;) Känner ni igen det haha?

Iallafall, innan jag kommer skriva om lite nyheter om Justin så vill jag bara säga det att ni läsare är bäst! :) Ni har verkligen stigit upp på tre dagar. Det är så roligt när man ser att någon verkligen läser och tycker om det man skriver om. Tack för alla söta kommentarer och tack för att ni läser våran blogg :) Fortsätt läsa den allihopa!



Ett tack från Justin haha ;)


RÖSTA FÖRFAN!:@

http://www.pierpressure.se/onskaartister.asp

snälla alla måste verkligen rösta,jag svääääär!
jag är fett suuuuur nu ;o
tokio hotel ligger etta och justin bieber 3a vafan ? justin bieber låg nästan 1a sen kommer jävla fucking tokio hotel och förstör,fyyyfan! :@
SNÄLLA KAN INTE ALLA VERKLIGEN RÖSTA !!
måste verkligen jag är fett sur:@
RÖSTA , RÖSTA,RÖSATA FÖR ALLA BELIBERS SKULL!


förlåt för det arga & tråkiga inlägget men det blir så här när justin betyder allt och jävla tokio hotel kommer och förstör så snälla rösta ! <3



är detta caitlin beadles?

denna har säkert alla redan lagt ut,men är detta caitlin ?




tycker detta är verkligen jätte likt caitlin,tycker inte ni det? =)
jag tror inte direkt att han flörtar med henne,utan bara pratar.
men det skulle vara ok om dom gjorde det,eftersom dom har ju faktiskt vart tilsammns och dom har känt varandra i snart 4 år :)

one less lonly girl-franska



justin bieber-one less lonly girl - på franska,riktigt bra(y)

justin bieber



den sista videon här har jag ju filmat in själv,så kanske inte ås jätte rolig och se på för det är ju inte så bra filmat,men det är ju justin vi tittar på,den videon var när han sjöng på nickolodion"slajm" :P


justin bieber"jag kommer aldrig kunna dejta något fan"
det kunde man ju förstå,men det är ändå tråkigt,även fast man vet att han ändå aldrig kommer att se mej :P

!SLAJM! Vem är Finast på slajm?
justin: tyra banks,hon är så himla vacker .
justin var tuvär inte med och tävla i något eftersom att han är ju ingen filmstjärna direkt,men det var bra att han kom och sjöng,så här har ni det :)


Justin Bieber distraherad av Nicole Scherzinger


justin på tv

Vill bara påminna er att nu klockan 17:05 är justin bieber på nickolodien (:

justin föredrar naturliga tjejer

Justin Bieber gillar naturliga tjejer

Justin Bieber hatar när flickor bär för mycket smink och föredrar naturliga kvinnor.

Justin Bieber gillar naturliga tjejer.

Den 16-åriga stjärnan hatar när kvinnor försöker för hårt med sitt utseende för att ta hans uppmärksamhet och önskar att de skulle ha färre kosmetika.

Han sade: "Jag gillar inte tjejer som bär mycket smink och du kan inte se deras ansikte. Några flickor är vackra men osäkra och ser mycket bättre ut utan smink, men beslutar att lägga belastning på.

"Jag gillar tjejer med fina ögon och ett vackert leende."

Den amerikanska heartthrob visade även han gör sitt bästa för att spela den svalna när de pratar med någon han vill ställa ut på en dag.

Han förklarade för Top of the Pops tidningen: "Det beror på situationen. Men jag först inte kommer att låta henne veta - du har att takten själv. Då, kanske i slutet av samtalet, skulle jag fråga henne något i stil med "Har du ett telefonnummer som jag kan nå dig på?" Det brukar hur det går. "

Trots att en tonåring pin-up, som är "Never Let You Go" sångaren var endast tillåtet att börja dejta när han vände 16 eftersom hans mor inte tyckte att han var mogen nog.

Han sade: "Ja, sa hon så. Men hon förstod jag växte upp, så nu är hon inte hemma. Det var vad hon sa till mig när jag var yngre, men hon vet att jag dagen nu

 


nyheter

Justin bieber gillar beyoncé men nu har hon krossat hans hjärta.
när han fick reda på att hon gift sig med jay-z blev hans hjärta krossat,fast det finns ju mer tjejer där ute han kan ta.
han frågade för ett tag sen om rihanna ville gå ut på dejt med han,men rihanna svara nej.
justin påstår att det inte var en riktig dejt utan bara en liten skoj/ vän dejt.

16 åringen som hittades på youtube av usher hade mest besökare av alla i kanada.
han la ut videoklippen på youtube 2007 ,då han var med i en liten tävling där han sjöng.
Videoklippen var menade till hans föräldrar som tuvär inte kunde vara där och titta på han då just då när han sjung.

justin bieber blev upptäckt av många och efter ett tag så frågade både justin timberlake & usher om han ville göra ett kontrakt med honom och justin valde att göra det med usher,usher var hans idol.
i musik tävlingen kom han 2a,jätte bra gjort utav honom.
han har en stor musikbegåvning han har lärt sig att spela trummor,gitarr,piano och trumpet alldeles av sig själv.
han är inte bara musiker,utan en tjej favorit.
när han gör sin lilla hair flip skriker alla tjejer,dom är helt galna i honom.
justin är en liten tjejtjusare på alla hjärtans dag kallade han alla tjejer för "valentines".
Han har parat ihop med en av medlemmarna i den amerikanska gruppen school gyrls,och han säger att han också har vart tillsammans med sin kompis storya syster,caitlin.
han sa nyligen att han var singel,tur för alla skrikande tjej fans där ute ;)
justin bieber är 165 cm lång och fyller år 1 mars 1994.
justin bieber har många kändis kompisar några tillexempel är, chris brown,selena gomez,jonas brothers,jasmine villegas,och massor mer.
Justin drew bieber,heter denna snygga & söta kille (:


skrivet av matilda (:



Justin Bieber gillar äldre kvinnor

Han är bara 16, men Justin Bieber tycks utveckla en smak för äldre kvinnor.

Denna sjungande tonåring flirtade skandalöst med Chelsea Handler när han uppträdde på hennes sena Chat show.

Den blonda talkshow värden avslöjade hur han hälsade henne med orden "Hey baby" när de träffades backstage.

Bieber, som var undertecknat av Usher efter att ha upptäckt på Youtube, bjöd även den 35-åriga tv-stjärnan ut på en date.

"Sist var jag jag seriös angående daten men det blev aldrig av, sa han.

Och när föraren frågade honom om det var Usher som köpte Range Rovert till honom för hans födelsedag tillade han: "Jag kommer att kunna köra den på våran date.

//Fanni<3

Läs mer: http://www.metrolyrics.com/justin-bieber-gossip-news.html # ixzz0kcWj2PxF



Och vad är ett inlägg om Justin utan en bild på honom? ;)

Rolig interview


jag tycker verkligen detta är en jätte rolig interview,haha !
och imorgon 17:05 vad jag hört kommer justin bieber på tv på nickelodion (:

Interview

Dom flästa kanske vill veta vad justin bieber vill ha för någon sorts tjej?
jo,det är så här att justin vill ha en som har fina ögon,kan få honom att skratta,en som han kan ha roligt med och har ett fint leénde (:
i frida tidningen säger han"svenska tjejer är så snygga"
och som dom flästa kanske redan vet,fick han sin första kyss när han var 13 år
.
så här säger justin bieber i en interview i frida,frågorna är: vad vet du om sverige?
justin : Det finns väldigt många snygga tjejer där.och så har ni en hockey spelare som heter mats sundin,jag älskar hockey! Och den där osten kommer från sverige,schweizerost,jaha är den från schweiz! :P
Är du singel?J
A! ( så justin är alltså singel,men det visste nog dom flästa)
letar du efter någon flickvän just nu?
just nu arbetar jag för mycket för att hinna ge en flickvän den uppmärksamhet och tid som hon förtjänar.
okej,sista frågan. Har du någon hälsning till dina svenska fans?J
Jag vill tacka dem för deras stöd,det betyder mycket.

Justin Bieber-"Miley är inte min typ men Selena är"



En del av er har säkert redan hört det här men tar med det ändå :)

Justin Bieber träffade nyligen Miley Cyrus när de spelade in en ny version av "We are the World" ihop. Och oroa er inte, Miley Cyrus är inte Justins typ. Han sa nämligen att även om Miley är jättecool och trevlig är hon absolut inte hans typ. Och Justin berättar varför Miley inte är hans typ. Han gillar roliga avslappnande tjejer som kan få honom att skratta. Och det skadar inte om tjejen ser ut som Selena Gomez ;) Själv tycker jag att dom skulle passa rätt bra ihop för båda ser så små och söta ut. Men som sagt, han är ju min och Matildas haha :)



Dagens fråga; Vem tycker du passar bäst med Justin Bieber?


DAGENS BILD

Dagens bild :


så gullig han är på bilden,va? (:

MATILDA SKRIVER.

Teenage pop sensation Justin Bieber visat att han har äkta musikalisk talang när han hade en trumma-off mot Questlove från The Roots.

"Är du redo?" den 16-åriga ifrågasatt fräckt den trummande stjärna, lägga av sig själv: "Jag föddes redo." Stjärnan visade då verklig skicklighet som paret höll upp en funky slå på Jimmy Fallon's chat show, där The Roots är husband.

Intervjuad av Fallon, Bieber, klädd i en höft stickad mössa döljer hans varumärke frisyr visade några äkta komedi talanger. Frågade vem som ska spela honom i en film av sitt liv, sade han: "Troligen, vill, Chuck Norris."

Men värd Fallon hade andra idéer - och visade en hånad upp bilden av sig själv som den unga stjärnan.

Fallon hade bett fansen att KVITTER frågor och sade stjärnan: "Många tjejer lämnade sina telefonnummer."

Bieber quipped: "Tänker du ge dem till mig eller ska du bara hålla dem för dig själv?"

Han kallade sin plötsliga upphov till berömmelse "ganska galet".

Läs mer: http://www.metrolyrics.com/justin-bieber-gossip-news.html # ixzz0kbgE8258

funnyordie!


haha jag tycker att justin har jätte många roliga videosar på " funnyordie.com" detta är en av dom.
här har ni ett jätte roligt klipp (:

RÖSTA,RÖSTA,RÖSTA!

http://www.pierpressure.se/onskaartister.asp
på den sidan kan man rösta på att justin bieber ska komma till sverige inte bara på ett besök utan också och sjunga.
justin ligger 2a om han bara får 100 röster till eller något sådant vinner han över paramore.
Hur gör man :
på  höger sida ser man 3 rutor i alla 3 skriver man "justin bieber"
sen sin epost och sen skriver man i siffrorna i rutan. sen skickar man .
lägg ut detta på era bloggar & sprid detta så att justin kommer hit och sjunger.
Jag tyckre verkligen att alla borde rösta (:


Jay Leno Show Justin Bieber Videoklipp.

pogrammet är slut,och jag filmade in det.
han var jätte söt.
iaf så lägger jag upp en annan video som är bättre kvalite , för jag filmade från kamera och då blev det ju inte så bra (:
men så här såg det ut i kvällens pogram av

Jay Lenos pogram med justin bieber :)


här får ni alla som inte såg pogrammet,men detta är bara delen med justin men det var ju den som var bäst;)

justin bieber på tv nu!

Justin biieber är på tvn just nu på kanal 9 =)
pappa säger att han vill titta på tvn men om han inte sätter sig innan justin kommer,filmar jag för dom som missar (:
annars kanske fanni gör det med sin kamera om inte jag hinner:P


roliga videosar



den först interviewen är han så himmla gullig på och den andra så himla rolig !

han typ : glöm inte kondom
justin bah; okey?
han bah: jag menar allvar
justin:allright :D
så himla söt,det var allt från mig =)

// Matilda

nya bilder på justin bieber!

Hejsan, nu är det Fanni som skriver här. Som Matilda redan har skrivit så är denna bloggen helt ny och vi kommer att skriva om Justin Bieber, vi kommer att försöka hitta det senaste om honom ;) Och eftersom vi skriver om nyheter och senaste nytt så har jag hittat alldeles nya bilder på Justin Bieber. Det finns fler men kan tyvärr inte få tag på dom. Ta en titt;









Snygging ;)

justin till sverige!=)

16-åriga popsensationen Justin Bieber planerar besök i Sverige

(Expressen Nöje 2. April 2010 13:22)

NEW YORK. Årets popsensation Justin Bieber planerar ett Sverige-besök i maj. 16-åringen har gått från Youtube till sensationell förstaplats på albumlistan i USA.

 

Så skriver nyhettsdabatten.

och så har man ju hört på spotify att justins ska komma i maj. till stockholm men när i maj och vart i stockholm vet man inte än!

 

gullig bild jag hitta va?


välkommen

Hejhej.
den här bloggen är ju ny och dom som håller i den är matilda och fanni!
bloggen handlar om justin,detta är en fan blogg om man säger så,vi hittar nyheter och lägger in dom här.
vi uppdaterar nog varenda dag,vi ska iallafall försöka göra ofta.
det var allt jag kan skriva om denna bloggen,hoppas ni får många nya & bra nyheter här ifrån

RSS 2.0