videoklipp

Här har ni två nya videoklipp på Justin =)

På den första så uppträder han i Australien, egentligen skulle det vara inställt men det blev ett uppträdande ändå :) Men det dåliga är att han fick vara "skyddad". Alltså typ inburad och alla hans fans får stå utanför och kolla på en stor skärm för att se hans underbara uppträdande. Ser ni alla fans där ute? ;)





Och här är han och sjunger på Ellens show, riktigt bra och super söt var han, som vanligt dårå ;)




Och lägg märke till hur mörk hans röst har blivit :o Speciellt på den sista videon! Han klarar inte längre dom höga noterna men fortfarande lika bra! Jag gillar att hans röst har blivit mörkare på något sätt. Och alla säger att när han har kommit in målbrottet så är hans karriär över men det tror absolut inte jag, ni hör ju själv hur nära det är att han verkligen har kommit in i riktiga målbrottet. Själv tror jag att det bara kommer att gå bättre för honom ;) Och nu alla "haters", nu hör ni att han är nära målbrottet, det har ni ju längtat efter så lyssna och njöt ;)

//Fanni<3

Kommentarer
Postat av: Love

Men det andra klippet är sen den 17 November, allså när den första skivan släpptes, så isåfall har han haft mörk röst länge :P

2010-04-26 @ 22:27:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0