SKA HAN GÅ PÅ DEJT MED MODELLEN ? ;O

Justin Bieber skulle älska att gå på dejt med Kim Kardashian, sade tonåring stjärna på Chelsea senare visa.

Även om Kim Kardashian har föreslagit sin yngre halvsyster, 14-åriga modellen Kendall Jenner som en flickvän för Justin Bieber, tog han Kim Kardashian namn på Chelsea senare visar när frågade vem han skulle vilja gå på dejt med.

Men inte få alla seriösa, allt detta sades i kul. Första Beiber frågade Chelsea ut och sedan tog Kim namn. Bry dig inte om Reggie Bush! Den unga sångerskan hanteras intervjun med Chelsea Handler mycket bra för sin ålder och var helt avslappnad och kvick.

Under tiden här är vad Kim Kardashian sade om Justin Bieber som en pojkvän för hennes yngre syster som rapporteras av CelebrityCafe, "jag är allt för det," lägga till "Jag tror han bara är den sötaste sak. Han verkar som en riktigt driven och fokuserad grabb, precis som Kendall, och de skulle göra ett bedårande par.

Men hon funderade på höjden fråga för ett ögonblick och sade: "Även om inte han typ av kort? Kendall lyckades torn över honom eftersom hon är längre än oss alla!"

Beiber tidigare hade uttryckt sitt intresse för Beyonce och Nicole Scherzinger som hans kändis krossar. Den 16-årige sångaren fortsätter att vara mycket populär bland tonåringar och hans hitlåtar "Baby" och "One Time" är sökt mycket för på Internet.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0